fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kumail Nanjiani is csatlakozott a Men In Black spinoff-hoz

Kumail Nanjiani is csatlakozott a Men In Black spinoff-hoz

A hírek szerint újabb színésszel bővült a Men In Black spinoff szereplőgárdája. Az újonnan csatlakozott színész pedig nem más, mint a Rögtönzött szerelemmel tavaly befutott Kumail Nanjiani. A filmet idén Oscar-díjra is jelölték legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában. Ezzel pedig Nanjiani is bezsebelt egy jelölést, a forgatókönyvet ugyanis feleségével együtt írták, melynek alapját nem épp zökkenőmentes kapcsolatuk adta. A pakisztáni származású színész elsősorban vicces mellékszerepekben tűnt fel eddigi pályafutása során, és ez most sem lesz másként. Nanjiani egy Pawny nevű karaktert fog alakítani, akiről egyelőre annyit tudni, hogy egy vicces űrlény, aki hőseink munkáját segíti majd.

Nanjiani a Men In Black spinoff negyedik hivatalosan is bejelentett színésze Chris Hemsworth, Tessa Thompson és Liam Neeson mellett. Hemsworth a kissé bolondos brit H ügynököt, míg Thompson egy Molly nevű nőt alakít majd, aki hisz a földönkívüliek létezésében, ezért szeretne csatlakozni a Fekete ruhásokhoz. Liam Neeson-t pedig nagy valószínűséggel a szervezet fejeként láthatjuk majd a vásznon. A történet szerint H ügynök és Molly egy olyan földönkívüli bűntett közepébe csöppenek, melynek felgöngyölítéséhez a fél világon át kell utazniuk, hiszen a galaxis sorsa múlik a megoldáson. A rendezői székben F. Gary Gray foglal majd helyet, aki többek között a Straight Outta Compton és a Halálos irmaban 8-ik részét is vezényelte.

Várható bemutató:  2019. május 17.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB