fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Közel 30 percnyi jelenetet vágtak ki a Venom moziból

Közel 30 percnyi jelenetet vágtak ki a Venom moziból

Csütörtökön végre mi is jegyet válthatunk a Sony, “Pókember nélküli Pókember univerzumának” első filmjére, a Venom-ra. Igaz egyelőre elég szkeptikusak vagyunk vele kapcsolatban, de az biztos, hogy már kíváncsian várjuk, mit tudtak kihozni a karakterből. Eddie Brockkal és a testét megszálló szimbiontával már találkozhattunk Sam Raimi, Pókember 3 című filmjében is, de a bemutatkozás akkor hagyott némi kívánni valót maga után. És akkor még szépen fejeztük ki magunkat… A Sony tervei között egyébként már rég óta szerepelt egy szóló Venom film, többek között a karakter feltűnt volna már az Andrew Garfield féle Csodálatos Pókember 3-ik részében is, de ezt keresztül húzta a Marvellel kötött megállapodás. Ezért végül úgy döntöttek, hogy saját univerzumot kezdenek kiépíteni, melynek meghatározó alakja lesz a rosszfiúk végtagjaival táplálkozó antihős. Azt már viszonylag rég óta tudjuk, hogy Venom bemutatkozó filmje 112 perces játékidővel kerül majd bemutatásra, de Tom Hardy ma érdekes információkat osztott meg a ComicsExplained riporterével, amikor az, azt kérdezte tőle, hogy melyikek a kedvenc jelenetei a filmből:

Azok amik végül bele sem kerültek. Körülbelül 30-40 percnyi használható jelenet vágtak ki a végleges filmből. Ezek nagy része jó adag fekete komédiával és durva dolgokkal voltak felturbózva. Valószínűleg végül ezért is nem kerülhettek bele a filmbe.

Hardy szavai alapján lehet, hogy mégsem PG-13-as besorolásúra tervezte eredetileg a stúdió a Venom filmet, mint ahogy azt el akarják velünk hitetni, sőt az is lehet, hogy az a bizonyos “nem létező” R besorolású vágás is előkerül a házimozis megjelenés környékén. Egy 140-150 perces Venom film azonban, így látatlanban egyelőre nem túl kecsegtető, de a premier után lehet, hogy a fél karunkat is odaadnánk érte, hogy megtekinthessük azt.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB