fbpx
1.5 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek A Kong: Koponya-sziget rendezője készítheti a Gambit filmet?

A Kong: Koponya-sziget rendezője készítheti a Gambit filmet?

A napokban adtunk hírt róla, miszerint az X-Men-filmek producere, Simon Kinberg továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy az évek óta húzódó Gambit film végre elkészülhessen. A produkcióból eddig még egy percnyi anyagot sem forgattak, mégis hollywoodi rémálomként emlegetik a szakmabeliek. Ebben pedig valamilyen szinten igazuk is van. Ahogy sínre került a film valami mindig közbeszólt. Legtöbbször egyébként a stúdió által kiszemelt rendezők dobbantottak le, legutóbb például az Oscar-díjas Gore Verbinski (A karib-tenger kalózai 1-3, Rango). A legfrissebb hírek szerint azonban máris újabb rendezővel bővült a névsor. Legalábbis erre enged következtetni az a kép, amit a Kong: Koponya-sziget direktora, Jordan Vogt-Roberts posztolt a Twitterre. Ezen az látható, amint Vogt-Roberts két, retro játékkal játszik, melyekben Gambit is feltűnik.

UPDATE!

A cikk írása közben jött a hír, az Omega Underground weboldal írójától, aki minden rajongónak azt üzente, hogy ne vonjanak le ebből a képből messzemenő következtetések egyelőre. A rendező valóban posztolt egy ilyen képet és a Fox-szal is tárgyalt a film kapcsán, de rajta kívül 5 másik rendező is esélyes még a direktori székre. Ettől függetlenül szerintünk Vogt-Roberts jó választás lenne az alkotás élére. A Kong: Koponya-sziget ugyanis minden hibája ellenére a tavalyi év egyik legszórakoztatóbb látványfilmje volt.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB