fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kiszivárogott volna a Bosszúállók negyedik részének történetleírása?

Kiszivárogott volna a Bosszúállók negyedik részének történetleírása?

Habár egyelőre még a címét sem tudjuk a jövőre érkező negyedik Bosszúállók filmnek, de egy szemfüles Reddit felhasználó már tudni véli, hogy az miről szól majd. Ahogy a legtöbb ilyen, nem a stúdiók által megerősített hírnél, úgy ennél is meg kell említenünk, hogy közel sem biztos, hogy a publikált információk valóban igazak. Persze amellett sem szabad szó nélkül elmenni, hogy a legdurvábbnak tűnő rajongói elméletek közül is volt, ami igaznak bizonyult végül. Az abigfriend névre hallgató Reddit felhasználó szerint a folytatásban fontos szerepet fog játszani Thanos és Nebula kapcsolata, továbbá az időutazás is:

A Kvantum világ segítségével a Bosszúállók neki állnak begyűjteni a végtelen köveket. Az így megszerzett kövek elpusztítják Thanos már meglévőit a valódi világban. Az őrült titán azonban tudomást szerez a tervükről és követi hőseinket téren és időn át. Eközben pedig arra is fény derül, hogy a Végtelen háború végén porrá lett hősök mégsem haltak meg, csak egy alternatív univerzumba kerültek a kövek hatására.

Ezek után arról is szót ejtett a felhasználó, hogy a film utolsó akció jelenete a harmadik rész végső csatáját fogja újragondolni, ahol hőseink már győzedelmeskednek és három követ is végleg elpusztítanak Wandának és Marvel Kapitánynak köszönhetően. Még egyszer ki kell hangsúlyoznunk, hogy a fentebb olvasott leírást kezeljétek egy jó adag fenntartással, hiszen még a főbb szereplők sem ismerik a teljes történetet, de ettől függetlenül akár néhány dolog bejöhet közülük.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB