fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kiszivárgott a Zombieland folytatásának címe és cselekménye

Kiszivárgott a Zombieland folytatásának címe és cselekménye

A múlt héten érkezett a hír, miszerint 10 év után folytatást kap a nagy sikerű és már-már kultikusnak mondható horror-vígjáték, a Zombieland. A hírt maga az első (és második) rész írói Rhett Reese és Paul Wernick erősítették meg a Deadpool 2 sajtókörútján. Emellett az is kiderült, hogy az eredeti film mind a négy főszereplője (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin) visszatér majd a folytatásra.

Ma pedig azt is megtudhattuk, hogy nagyjából miről is fog szólni a folytatás, illetve, hogy az milyen néven kerül bemutatásra. A Zombieland Too névre keresztelt sequel rövid leírása szerint körülbelül 10 évvel járunk az első rész cselekményei után, amikor is a zombik kezdenek igencsak megfogyatkozni és ez kihatással lesz a négyes életére. A kalandok akkor kezdenek bonyolódni, amikor a Little Rock-ot alakító Abigail Breslin elszökik a csapat többi tagjától egy rejtélyes idegennel, akin segíteni szeretne. Csakhogy arról nem tud, hogy a “hagyományos” zombik megfogyatkozásának köze van egy mutálódott “szuper” zombi falkához, akik erősebbek, okosabbak és nagyobbak, mint egykoron és városról városra járva elpusztítanak és felfalnak mindent, ami az útjukba kerül. Columbus, Tallahassee és Wichita ezért útra kel, hogy megmentsék Little Rock-ot a szinte biztos haláltól. Ezzel egy időben pedig az is megerősítést nyert, hogy az első rész direktora Ruben Fleisher is visszatér majd rendezőként.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB