fbpx
-2.6 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kiderült miről szólhat a Bad Boys harmadik része

Kiderült miről szólhat a Bad Boys harmadik része

Az első Bad Boys, a 90-es évek egyik legmeghatározóbb akció filmje volt, melyet az akkor még kezdő és koránt sem megalomán Michael Bay rendezett. A sikeres első részt követően 8 évet kellett várnunk a folytatásra, ami, a megnövekedett büdzsének köszönhetően már magán hordozta a Michael Bay filmek betegségeit. A kritikusok gyűlölték a Bad Boys 2-t, de a közönség, velük ellentétben szerette Martin Lawrence és Will Smith közös akciózását. Elég pénzt azonban nem termelt ahhoz, hogy a stúdió azon nyomban berendelje a folytatást. Az elmúlt években viszont többször is szárnyra kapott a hír, hogy trilógiává bővül a sorozat.

A terv annyira komoly jelen pillanatban, hogy már rendezőket is találtak az Adil El Arbi és Bilall Fallah páros személyében. A mai napon pedig egy rövid leírás is érkezett a filmhez, ami nagyjából felvázolja annak cselekményét:

Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) legendás rendőrpárosa évek óta külön utakon jár. Előbbi magánnyomozóként, míg utóbbi egy újonccal az oldalán továbbra is rendőrként dolgozik. A páros azonban kénytelen lesz újra összeállni miután mindkettőjük halálos fenyegetést kap egy albán bűnszervezet fejétől, akinek a testvérét, a két rendőr ölte meg évekkel korábban.

Az látszik, hogy a stúdiónak komoly tervei vannak a Bad Boys 3-mal, ennek ellenére a bemutató dátumát mégsem árulták még el. Legideálisabb esetben idén év végén kéne megkezdődnie a forgatásnak, Will Smith ugyanis addig a Gemini Man munkálataival van elfoglalva, jövő év elején pedig megkezdődik számára a Suicide Squad 2 forgatása.

Várható bemutató: 2019-2020

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB