fbpx
7.4 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kiderült miről szólhat az ötödik Rambo film!

Kiderült miről szólhat az ötödik Rambo film!

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Rambo széria az akció műfaj történelmének meghatározó alkotásai lennének. A John Rambo-t alakító Sylvester Stallone, az 1982-es első rész bemutatójakor túl volt két Oscar jelölésen a Rocky-nak köszönhetően. Tehát már ünnepelt sztárként vállalta el a veterán katona szerepét, ami végérvényesen, minden idők egyik legnagyobb akció sztárjává tette őt. A Rambo 15 millió dollárból készült és világszerte több, mint 125 milliót fialt, ami akkoriban elképsztő összegnek számított. Ennek megfelelően gyorsan két folytatást is kapott. Az elsőt 1985-ben, a másodikat pedig 1988-ban mutatták be. Ennek a két epizódnak még az eredeti sikerére is sikerült rálicitálnia 300, valamint 189 millió dolláros bevételükkel. Ezután hosszú szünet követ következett a franchise számára. A negyedik, John Rambo névre hallgató felvonás kereken 20 évvel a harmadik rész bemutatója után 2008-ban debütált. Sajnos a relatíve gyengének számító szereplése miatt nem rendelt be a stúdió újabb folytatást…
Egészen mostanáig! Pár hónappal ezelőtt ugyanis bejelentésre került, hogy már gőzerővel dolgoznak az ötödik Rambo filmen. És úgy tűnik, hogy nem a levegőbe beszéltek, ma ugyanis elárulták nekünk, hogy miről szólhat a legújabb epizód:

Rambo végre megpróbálna nyugodt életet élni Arizónia-i farmján, de ekkor egy újságíró keresi fel őt. Az újságíró egy Mexikó-i,szexrabszolga tartó bandára hívja fel a férfi figyelmét. Rambo pedig természetesen nem hagyhatja, hogy ártatlan lányokat bántalmazzanak, ezért útra kél, hogy saját kezüleg tegyen rendet Mexikóban.

Véleményünk szerint ez a leírás elsőre több, mint ígéretes és rengeteg lehetőség rejlik benne. A forgatás várhatóan hamarosan kezdetét veszi, hogy 2019 folyamán bemutatásra is kerülhessen a kész alkotás.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB