fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kiderült mikor kezdhetik forgatni a Birds of Prey című filmet

Kiderült mikor kezdhetik forgatni a Birds of Prey című filmet

Manapság elég nehéz kiigazodni a DC és a Warner filmtervein. Jelen pillanatban közel fél tucat filmjük van különböző elkészültségi fázisban. Idén decemberben érkezik az Aquaman, jövőre pedig a Shazam! és a Wonder Woman folytatása. Emellett pedig a stúdió dolgozik egy Joker spinoffon, egy különálló Flash filmen, a Suicide Squad második részén és két Harley Quinn szereplésével készülő (Birds of Prey, Gotham City Sirens) alkotáson is. A legnagyobb esély most jelen állás szerint ezek közül a Birds of Prey elkészültére van. Ami az eddigi hírek alapján valóban egy vérbeli “csaj film” lesz.

A forgatókönyvön Christina Hodson dolgozik a rendezői székben pedig Cathy Yan foglalhat majd helyet. A stúdió azonban annyira komolyan veszi, hogy egy vérbeli csajos alkotást tegyen le az asztalra, hogy a rendezőn, a forgatókönyvírón és főszereplőkön kívül az operatőr, a jelmeztervező és a látványtervező is nő lehet majd. A Birds of Prey különlegessége emelett az lesz, hogy ebben a filmben fog debütálni a DC-filmes univerzumának Batgirl-je, azaz Barbara Gordon is, aki később a Gotham City Sirens című alkotásban is fontos szerepet tölthet be. Az utóbbi hetekben egyébként annyira felgyorsultak az események a produkció körül, hogy a stúdió 2019 elejére ki is tűzte a forgatás megkezdésének időpontját. Ez azt jelenti, hogy, ha valóban megkezdődik a forgatás a jövő év elején akkor a Wonder Woman 2 után a Birds of Prey lehet a DC következő bemutatója valamikor 2020 első felében.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB