fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kiderült mikor és mennyiből kezdik forgatni a Joaquin Phoenix féle Joker mozit

Kiderült mikor és mennyiből kezdik forgatni a Joaquin Phoenix féle Joker mozit

A DC és a Warner jelenleg legalább egy tucat különféle projekten dolgozik, melyek közül az egyik legérdekesebbnek mindenképpen a Joaquin Phoenix főszereplésével és Martin Scorsese produceri felügyelete alatt készülő Joker film tűnik. Az alkotás történetéről nem sokat tudni, mindössze annyit, hogy a 80-as években fog játszódni és, hogy egy bukott komédiás életét ismerhetjük meg benne, akiből rövid időn belül kegyelmet nem ismerő alvilági figura válik. A The Hollywood Reporter-nek hála ma az is kiderült, hogy a forgatás kezdetének dátumát idén őszre csúsztatta a stúdió valamint azt is megtudhattuk, hogy a film költségvetése mindössze 55 millió dollár lesz.

A szuperhős filmekhez képest meglepően alacsony költségvetés azonban nem feltétlenül rossz jel. Ebből adódóan könnyen elképzelhető az is, hogy a DC/Warner ezúttal a látvány helyett valóban a karaktereket és a történetet fogja előnyben részesíteni. Plusz egy olyan információ is napvilágot látott, hogy a Joker és a DC egyéb, nem az eddig kiépített univerzumába eső alkotások külön gyűjtőnevet kaphatnak, ami vagy DC Dark, vagy DC Black lehet majd. Az elnevezésből ítélve a Warner szeretne még sötétebb DC adaptációkat a vászonra vinni, amik akár R besorolást is kaphatnak a jövőben.

Várható bemutató: 2020

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB