fbpx
12.1 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kiderült mikor érkezik a Szupercella folytatása

Kiderült mikor érkezik a Szupercella folytatása

Legalábbis Angliában már kitűzték a bemutató dátumát. A Szupercella öt évvel ezelőtt, ha nem is emelkedett blockbusteri státuszba, arra azért képes volt, hogy szolid sikereket érjen el. Ezt pedig elsősorban a két főszereplőnek, Arnord Schwarzenegger-nek és Sylvester Stallone-nak volt köszönhető, akik akármilyen meglepő, de azelőtt főszereplőként nem játszott még egy filmben sem közösen. Tudjuk, a Feláldozhatók első és második részében már láthattuk őket együtt, de ott Swarci csak egy rövid szerep erejéig volt jelen.

A vártnál gyengébb számok mellett a stúdió úgy is berendelte a folytatást, hogy a páros egyik fele (Schwarzenegger) nem kért belőle. Ezután sokáig csend honolt a produkció körül, de a mai napon a Den Of Geek nevű oldalnak köszönhetően kiderült, hogy a Szupercella 2. (Escape Plan 2: Hades) idén nyáron, egészen pontosan július 20-án kerül bemutatásra az Egyesült Királyságban. Hogy nálunk, illetve az Egyesült Államokban mikor debütál, arról még nem érkezett hír. A folytatásra Stallone-val együtt visszatér majd Dave Bautista (A galaxis őrzői) és  50 Cent (Szupercella) is. Sőt a film rajongóinak jó hír lehet, hogy már a harmadik részt is leforgatták, ami, ha a második rész sikeres lesz akkor azt már jövőre nézhetjük is. A második és a harmadik felvonás cselekménye egyébként nem sokban fog eltérni az eredetiétől, azzal a különbséggel, hogy ezúttal Stallone, Bautista-val kiegészülve fog megpattani szigorúan őrzött börtönökből.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB