fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a Kingsman harmadik része!

Kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a Kingsman harmadik része!

Mark Millar azonos című képregényéből, Matthew Vaugh 2014-ben készített nagysikerű adaptációt. A 81 millió dollárból készült akció-kém-vígjáték világszinten 411 milliót fialt, a folytatás, ezért természetesen nem is lehetett kérdés. Az Aranykör alcímet viselő második rész már nagyobb – egész pontosan 104 milliós – büdzséből készült, a bevétel ennek ellenére, mégis 10 millióval karcsúbb lett, mint legelőször. De a stúdiónak ez is elég volt, ahhoz, hogy berendeljenek még egy folytatást, egy előzményfilmet és egy TV-sorozatot. A harmadik részről pedig ma végre érdekes információk láttak napvilágot. Többek között megerősítést nyert, amit titkon már rég óta sejtettünk, vagyis, hogy az előző két felvonás rendezője, Matthew Vaugh visszatér majd a rendezői székbe. Emellett pedig a bemutató dátumára is fény derült.

A legfrissebb hírek szerint a Kingsman 3 már 2019. november 8.-án mozikba kerülhet. Ez a bemutató dátum egyébként pár nappal ezelőttig a 25. Bond filmnek volt fenntartva, de miután annak premierjét az MGM eltolta 2020 februárjára, a Kingsman filmeket készítő Fox le is csapott a megüresedett időpontra. A harmadik Kingsman filmnek egyébként hatalmasat kell szólnia jövőre, mert a Fox jogait megszerző Disney csak akkor fogja berendelni a franchise következő részeit, ha továbbra is látnak benne fantáziát. Vaughn mellett természetesen a Töki-t alakító Taron Egerton és Colin Firth is visszatér majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB