fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Két új Star Trek filmen is dolgozik a Paramount!

Két új Star Trek filmen is dolgozik a Paramount!

2009-ben J.J. Abrams nagy sikerrel indította útjára a rebootolt Star Trek szériát. A kritikai sikerek mellé pénzügyi siker is társult. A 2013-as Sötétségben – Star Trek című folytatás azonban már nem teljesített olyan jól, ahogy azt a Paramount stúdió elvárta volna és a hardcore Trek rajongókat is igencsak megosztotta az alkotás. A Justin Lin által rendezett harmadik epizód (Star Trek: Mindenen túl) talán emiatt is lett a széria leggyengébben teljesítő felvonása a maga 343 millió dolláros bevételével. Pedig a kritikusok az egekbe magasztalták és a rajongók is ezt tartják a reboot sorozat legjobb részének.

A Spock-ot alakító Zachary Quinto pár hete már említést tett arról, hogy értesülései szerint a stúdió nem egy, hanem két Star Trek filmet tervez készíteni a jövőben. Ezt pedig most a Paramount feje, Jim Gianopulos hivatalosan is megerősítette. Arról azonban nem esett szó, hogy pontosan miről is fognak szólni a filmek. A következő Star Trek film sztorijáról már évek óta keringenek pletykák. Az egyik ilyen szóbeszéd szerint, az első filmben felbukkant Chris Hemsworth (Kirk apja) is visszatérhet majd egy időutazós történetszálnak köszönhetően. Egy másik filmterv pedig Quentim Tarantino nevéhez fűződik, aki saját maga jelentkezett a stúdiónál az ötletével. Tarantino egyébként nagyon szeretné visszahozni a régi sorozatok szereplőit, többek között a William Shatner által alakított Kirk kapitányt és Patrick Stewart által meformált Picard kapitányt is. Ez azonban nem feltétlenül illik bele a most felépített univerzumba, így könnyen lehet az is, hogy a két film közül csak az egyik fog a 2009-es stáb szereplésével elkészülni, a másik pedig elképzelhető, hogy egy ismételt reboot lesz majd.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB