fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Két, rég elhalálozott karakter is visszatérhet a Bosszúállók negyedik részében?

Két, rég elhalálozott karakter is visszatérhet a Bosszúállók negyedik részében?

A készítők szerint a Bosszúállók negyedik része még a Végtelen háborúnál is nagyobb szabású film lesz. A legfrissebb pletykák pedig ezt kezdik alá is támasztani, ugyanis két rég nem látott és elhalálozott karakter is visszatérhet majd benne. Legalábbis a Marvel Spoiler Official elnevezésű oldal értesülései erről szólnak:

Több, az Atlantai forgatáson járt szemtanú számolt be arról, hogy látták a Quicksilver-t alakító Aaron Taylor-Johnson-t felbukkanni, de nem ő volt az egyetlen furcsaság a forgatáson. Mások, a Crossbones-t játszó Frank Grillo-t szúrták ki ugyanitt, aki még a 2016-os Amerika kapitány: Polgárháború című filmben halálozott el.

Ha azt vesszük figyelembe, hogy a forgatási képek alapján némi időutazást is bele fognak keverni a történetben, akkor már nem is tűnik annyira lehetetlennek a két karakter visszatérése. Az viszont már más kérdés, hogy ez hogyan fog működni a vásznon. De pont ez a szép a Marvelben, sosem hagyják, hogy a rajongók akár egy percre is abba hagyják az agyalást. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy Quicksilver és Crossbones mindössze valakinek a visszaemlékezésében lesznek csak jelen.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB