fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Készülőben a Rambo széria ötödik része!

Készülőben a Rambo széria ötödik része!

Sylvester Stallone kétségkívül minden idők egyik legnagyobb akcióhőse. Közel ötven éves karrierje során olyan karaktereket köszönhettünk neki, mint Marion Cobretti, Rocky Balboa vagy épp John Rambo. Utóbbi szereplésével eddig összesen négy film készült és a legfrisebb hírek szerint úton van az ötödik is. Az első rész 1982-ben került bemutatásra, ami 15 millió dolláros költségvetés mellett 125 milliót fialt világszerte. Ez már 30 évvel ezelőtt is bőven több, mint elegendő volt a stúdiónak ahhoz, hogy berendelje a folytatást. A Rambo II. három évvel később már 44 millióból készült, de 150-et hozott a konyhára, így jöhetett a harmadik felvonás is. Ami szintén három évvel az előző rész után került a mozikba. Az 1988-as Rambo III. korának legdrágább filmje volt 68 millió dolláros gyártási költségével és habár majdnem 200-at fialt világviszonylatban, ez már nem volt elég a stúdiónak. Ezután 20 évig nem is készült új Rambo film. A széria negyedik része, a meglepően brutális, John Rambo 2008-ban debütált a nagyvásznon, de minden eddiginél csalódást keltőbben muzsikált. Az ötödik részt mégis sokan rebesgették a bemutató utáni években, de érdemi előrelépés nem történt…eddig!

A Screen International ugyanis tudni véli, hogy Sylvester Stallone már gőzerővel dolgozik a forgatókönyvön és feltehetően visszatér majd rendezőként és főszereplőként is. Az eddig kiszivárgott információk alapján pedig már azt is tudni lehet, hogy nagy vonalakban miről is fog szólni a Rambo V.:

John Rambo egyik barátjának lányát elrabolják. A veterán katona ezért hátrahagyja nyugodt életét és Mexikóba utazik, hogy megmentse a lányt. Arra azonban nem számít ő sem, hogy szinte azonnal összetűzésbe kerül az ország legkegyetlenebb drog kartellével.

Mivel Stallone sem lesz már fiatalabb könnyen elképzelhető, hogy az ötödik film lesz a széria befejező epizódja, de ugyanúgy benne van a pakliban az is, hogy átadja a stafétát a fiatalabb generációnak és egy másik színésszel bővül majd a Rambo franchise.

Várható bemutató: 2019-2020

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB