fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Készülőben az egészestés Family Guy mozifilm!

Készülőben az egészestés Family Guy mozifilm!

A hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Family Guy idén őszel már 17. évadával jelentkezik a nemrégiben felvásárlásra került Fox televíziós csatornán. Pedig koránt sem indult fényesen a széria pályafutása. A társaság ugyanis 3 évad után törölte a sorozatot, de a rajongók nyomására újra képernyőre tűzte a Griffin család abszurd történeteit. És milyen jól tették! A sorozat azóta ugyanis kultstátuszba emelkedett, ennek ellenére mégsem került szóba, hogy mozifilm változat készüljön belőle. Ami már csak azért is meglepő, mert a Fox stúdió másik népszerű rajzfilmsorozatának, A Simpson családnak a moziváltozata rengeteg pénzt kaszírozott. Most viszont változott a helyzet és fejleszteni kezdték a Family Guy mozifilmet.

A hírt a Wall Street Journal robbantotta, de értesüléseik szerint egyelőre nem tudni, hogy a mozifilm miről fog szólni, ahogy megerősített szereplőgárda sincs még. Az viszont már biztos, hogy:

a film animációs és élőszerplős hibrid lesz

Ebből adódóan már szárnyra kaptak olyan feltételezések, hogy az animációs karakterek természetesen a jól ismert szinkronhangjaikat (Mila Kunis, Seth McFarlane, Seth Green, Alex Bornstein) kapnák. A színészek emellett pedig élőszereplős karakterek bőrébe is belebújhatnának. Az élőszereplős Family Guy mellett az is bejelentésre került, hogy a Fox szeretne a Bob burgerfalodája című sorozatból is mozifilmet készíteni és tervben van a Simpson család – A film folytatása is.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB