fbpx
11.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kész a Galaxis őrzői Vol. 3. forgatókönyve!

Kész a Galaxis őrzői Vol. 3. forgatókönyve!

James Gunn nemrég fejezte be a Galaxis őrzői sorozat harmadik részének forgatókönyvét, melyet már a stúdió fejeseinek is bemutatott. Ezzel egyidőben pedig az Instagram oldalán is megosztotta a hírt egy kép kiséretében, melyen maga a szóban forgó könyv látható. Sajnos egyelőre semmit sem tudunk magáról a cselekményről, de Gunn annyit elárult, hogy a rajongói feltételezésekkel ellentétben nem a Bosszúállók harmadik és negyedik epizódjának előzménye lesz, hanem azok cselekménye után játszódik majd. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a klasszikus felállással ebben a filmben találkozhatunk utoljára. Szóval, ha az eddig elhalálozott Őrzők nagy része vissza is tér valahogyan a folytatásra, azokkal a harmadik rész után nem biztos, hogy újra találkozhatunk majd.

A Collider-nek adott interjújában pedig a Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige azt is elárulta, hogy mikor kezdődhet meg a forgatás:

James [Gunn] már eljuttatta hozzánk a forgatókönyvet, amit el is olvastunk. Hamarosan pedig neki látunk az előkészületeknek és valamikor a jövő év elején kezdjük forgatni. A Captain Marvel munkálatai két héten belül befejeződnek, a Pókember folytatásának pedig két múlva állunk neki, ezután jöhetnek az Őrzők.

A Galaxis őrzői Vol. 3., így valószínűleg az előre kitűzött 2020. május-i bemutató dátumon kerülhet a mozikba.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB