fbpx
10.8 C
Budapest
szombat, január 23, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Később kerül bemutatásra a Terminátor széria hatodik része

Később kerül bemutatásra a Terminátor széria hatodik része

Szinte menetrendszerűen, ma újabb hollywoodi produkcióról derült ki, hogy nem fog elkészülni az eredetileg kitűzött bemutatóig. A Terminátor 6-ról maga az első két film rendezője és a hatodik rész producere, James Cameron jelentette be, hogy a tervezettnél több időre lesz szüksége a stábnak az elkészítéshez. A legújabb epizódot azért előzi meg akkora várakozás, mert a Terminátor 2 után végre visszaszálltak a jogok Cameron-ra, aki a nem túl fényesre sikerült Gépek lázadását, Megváltást és Genysist is törli a Terminátor filmek idővonalából, mintha azok meg sem történtek volna.

Így a Tim Miller által rendezett filmben visszatérhet a legendás női akcióhős Sarah Connor (Linda Hamilton) és természetesen az Arnord Schwarzenegger által alakított gyilkológép, a T-800-as is. Azonban majd fél évvel többet kell várnunk rá, hogy újra láthassuk őket a vásznon, ugyanis a Terminátor 6 premierje 2019. július 26-ról, 2019. november 22-re tolódott. Itt pedig előreláthatóan nem lesz könnyű dolga, mivel így egy elég zúfolt hónapban kerül majd bemutatásra, ahol többek között olyan filmekkel kell megmérkőznie, mint a Wonder Woman 2, a 25. James Bond, a Fox egyelőre cím nélküli X-Men filmje, vagy a Jégvarázs folytatása.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB