fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Kellőképpen paráztató előzetest kapott Az apáca című Démonok között spinoff

Kellőképpen paráztató előzetest kapott Az apáca című Démonok között spinoff

Ki hitte volna 5 évvel ezelőtt, hogy a Démonok között című, James Wan által rendezett horror film, ilyen rövid időn belül franchise-szá növi ki magát. A 20 millióból készült első rész világszinten 319 millió dollárt rémisztgetett össze, köszönhetően annak, hogy a kritikusok és a nézők tetszését egyöntetűen sikerült elnyernie. Egy évvel később megérkezett az első spinoff film is az Annabelle személyében, amely bár rémes kritikákat kapott, mégis sikerült 257 milliós bevételre szert tennie, mindezt úgy, hogy alig 7 millióból készült. Innen pedig nem volt megállás… 2016-ban bemutatásra került az első egyenesági folytatás, a Démonok között 2, ami újfent remek kritikákat kapott és meg sem állt 320 millióig, amivel a széria eddigi csúcstartójának számít. Tavaly pedig az Annabelle folytatása, jobban mondva előzménye borzolta a kedélyeket meglehetősen sikeresen, hiszen ez az etap is 300 millió dolláros bevételt tudhatott magáénak. A legfrissebb epizód, a Démonok között 2 egyik közkedvelt rém alakja körül fog bonyolódni, melyhez nem olyan régen meg is érkezett az első hangulatos és kellőképpen hátborzongató első ízelítő is.

A történet szerint egy romániai apáca rejtélyes gyilkosság áldozata lesz. Az ügyet egy egyenesen a Vatikánból küldött papnak, valamint egy fogadalom tétel előtt álló apácának kell felgöngyölíteni. Együtt pedig egy sötét titkot is felfedeznek nyomozásuk során. Életüket és hitüket kockáztatva mindent elkövetnek annak érdekében, hogy megállítsák a könyörtelen és démoni Apácát, akit első ízben a Démonok között második részében láthattunk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB