fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Karl Urban biztos benne, hogy elkészül a Star Trek 4. része

Karl Urban biztos benne, hogy elkészül a Star Trek 4. része

A Star Trek 4. részének előkészületei nagyon szépen haladtak, egészen addig amíg a film két  főszereplőjének gázsijának megvitatásáig nem jutottak. A Kirk kapitányt alakító Chris Pine és az apját életre keltő Chris Hemsworth ugyanis keveselték a nekik felajánlott összeget, ahhoz képest, amit a DC és Marvel filmjeiben kerestek. A stúdió ezzel pedig patthelyzetbe került, mivel a legutóbbi Star Trek film koránt sem volt akkora kirobbanó siker, mint elődjei ezért a negyedik részt a lehető legkisebb költségvetésből szertték volna kigazdálkodni, a két sztár fizetése azonban igencsak megdobná a filmre szánt összeget. Ellenben, ha a két színész nem vállal szerepet az alkotásban, úgy nem is biztos, hogy értelme van elkészíteni azt. A Dr. McCoy-t alakító Karl Urban a napokban viszont próbálta megnyugtatni a rajongókat:

Remélhetőleg mindannyian visszatérünk még egy, de az is lehet, hogy két filmre. Csak várnunk kell a további tárgyalások végkimenetelére. De biztos vagyok benne, hogy sikerül egyezségre jutni.

Ha valóban sikerül megegyeznie a színészeknek a stúdióval, akkor a forgatás már jövőre kezdetét vehetné a londoni Pinewood stúdióban, ahol jelenleg a Star Wars IX. részét forgatja az a J.J. Abrams, aki új löketet adott a Star Trek franchise-nak. Ezzel egyébként a Star Trek 4 lehet az első olyan film a szériában, amit nem az Egyesült Államok területén forgatnak, továbbá ez lehet az első női rendező által készített Trek film is.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB