fbpx
-4.2 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jurassic World 3.: Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

Jurassic World 3.: Bryce Dallas Howard visszahozná a klasszikus szereplőgárdát

A mögöttünk lévő nyár nagy durranása volt a Jurassic World: Bukott birodalom, és az alkotók már javában készülnek a következő részre. A női főszereplőnek, Bryce Dallas Howard-nak már van is ötlete, mivel lehetne még jobban feldobni a folytatást.

Visszahoznék annyi régi szereplőt a Jurassic Parkl, amennyit csak lehet

– mondja a színésznő legújabb interjújában

Jó kezdetnek bizonyult, hogy Jeff Goldblum pár pillanatra felbukkant a Bukott birodalomban, de ez azért nagyon kevés. Meg kellene mutatni, hogy a többi karakter hova jutott az eltelt 25+ év alatt, mit gondolnak a dinóprojektről, és mit tesznek a totális katasztrófa láttán. A Bukott birodalomban kinyitották Pandora szelencéjét, a dinók rászabadultak a világra, a harmadik rész nagy kérdése az lesz, mit lehet ezzel kezdeni.

Bryce Dallas Howardot egyébként, hamarosan tőle szokatlan szerepben láthatjuk az Elton John felemelkedését megéneklő Rocketman című filmben.

Ilyen még nem fordult elő velem, egyrészt Elton anyját alakítom, másrészt énekelek is

– nevet a színésznő

Mondjuk utóbbi nem meglepő, hiszen ez egy musical fantasy, amely Elton zenéjével meséli el a történetét. Mindent elsöprő energia és szív van benne, humoros, gunyoros és teátrális, ami a műfajra – és Eltonra is – annyira jellemző.

Forrás: UIP-Duna Film

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB