fbpx
-2.6 C
Budapest
szombat, január 16, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jövőre érkezik az Annabelle harmadik része

Jövőre érkezik az Annabelle harmadik része

A Warner Bros. nem rég jelentette be, hogy az eddig cím nélküli 2019-es, a Démonok között univerzumában játszódó film nem más lesz, mint a nagy sikerű Annabelle széria harmadik epizódja. A 2013-ban bemutatott Démonok között című horror filmről senki sem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz, azt pedig pláne nem, hogy egyszer univerzummá bővül. Erre nem is kellett sokat várni, hiszen az első spinoff film, az Annabelle már 2014-re elkészült. 2016-ban megérkezett a Démonok között egyenesági folytatása, tavaly pedig az Annabelle második része is bemutatásra került és idén a Démonok között 2 egyik rémalakja, az apáca is saját filmet kap. A franchise töretlen sikerének köszönhetően már jövőre is bejelentettek egy eddig titkolt projektet, amiről most kiderült, hogy az Annabelle harmadik része lesz.

Az Annabelle 3-nak pedig már rendezője is akadt Gary Dauberman személyében. Dauberman eddig elsősorban forgatókönyvíróként volt ismert. Többek között ő írta a tavaly hatalmas sikernek örvendő AZ című Stephen King regény adaptációját, valamint az Annabelle első és második részét is. A trilógia záró darabjának történetét egyelőre hétpecsétes titokként őrzi a stúdió, így azt sem tudni még, hogy időben mikor fog játszódni. Az első film a 60-as évek végén, míg a második az 50-es évek elején játszódott, egy fajta előzményként szolgálva. A harmadik film, ezért nagy valószínűséggel valamikor a 70-es években veszi majd kezdetét az első Annabelle és a Démonok között eseményei közt történtekre fókuszálva. A bemutató dátumát azonban már kőbe véste a Warner Bros. Legközelebb így 2019. július 3-án találkozhatunk majd az elátkozott babával.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB