fbpx
-0.7 C
Budapest
szerda, január 27, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jövő év elejétől forog a Feláldozhatók negyedik része

Jövő év elejétől forog a Feláldozhatók negyedik része

Még 2010-ben idult hódító útjára a The Expendables – Feláldozhatók című akció film sorozat, melynek különlegessége abban rejlett, hogy a filmvilág legnagyobb akció hőseit egyesítette. Így valósult meg például az, az addig szinte elképzelhetetlennek hitt dolog, hogy Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger egy vásznon tündökölhetett. De a 80-as, 90-es évek két legnagyobb akció ikonja mellett, olyan színészek is szerepet kaptak a széria során, mint Mel Gibson, Harrison Ford, Bruce Willis, Antonio Banderas, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundren és többek között maga Chuck Norris is. Az első rész korhatárossága ellenére meglepően sikeres lett és 274 millió dollárt gyűjtött össze világszerte. A folytatás pedig még ennél is sikeresebb lett 315 milliós bevételével. Azonban a harmadik részre csökkent az érdeklődés és az már csak 215 milliót fialt, ami részben a lesújtó kritikáknak is köszönhető volt.

A stúdió ezután már nem ugrott bele azonnal egy új epizód elkészítésébe, de most úgy tűnik, hogy 5 évvel a legutóbbi felvonás után érkezhet az új Feláldozhatók film. Stallone ugyan már pár hete elszólta magát ezzel kapcsolatban, de a filmet gyártó Millennium Films csak most erősítette meg a dolgot. Ezzel együtt azt is elárulták, hogy a negyedik rész forgatása várhatóan a jövő év elején veszi majd kezdetét. Ez pedig egy 2019 év végi, 2020 év eleji premiert vetít előre. Hogy pontosan kik térnek vissza Stallone mellett és, hogy miről is fog szólni a negyedik film, arról egyelőre nem érkezett információ.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB