fbpx
4.7 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jövő év elején talán végre elkezdődhet a szóló Flash film forgatása

Jövő év elején talán végre elkezdődhet a szóló Flash film forgatása

A különálló Batman filmhez hasonlóan a szóló Flash mozi sem akar egyszerűen összejönni a DC/Warner stúdiónak. Mert, ahogy a Batman esetében, úgy a Flash-nél is sorra váltották egymást a forgatókönyvírók és a rendezők – egyszer még Robert Zemeckis is szóba került -, ennek következtében pedig az eredetileg idénre kitűzött premier leghamarabb is 2020-ra módosult. A legfrissebb hírek szerint azonban a film jövő év februárjától foroghat majd. Erre irányuló pletykák már korábban is napvilágot láttak, de ezt most a forgatási dátumokban több, mint megbízhatónak számító Production Weekly adatbázisa is megerősítette. Erre pedig ezelőtt még nem volt példa, így jó eséllyel valóban egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy elkészüljön a rég óta várt Flash film.
Az alkotás forgatókönyvét Joby Harold (Arthur király: A kard legendája) írta, a rendezői pozíciókra pedig az Éjszakai játszma két direktorát, John Fracis Daley-t és Jonathan Goldstein-t szerződtette a stúdió. A rendezőpáros számára amúgy sem ismeretlen a szuperhősök világa, hiszen a tavalyi Pókember: Hazatérés forgatókönyvéért is ők voltak a felelősek. A címszerepben természetesen, a Batman Superman ellen és az Igazság Ligája után Ezra Miller-t láthatjuk majd. Miller mellett pedig egészen biztosan szerepelni fog a filmben Kiersey Clemont, mint Iris West – ő már az Igazság Ligájában is felbukkant volna, de jeleneteit kivágták – és Billy Crudup, mint Henry Allen. Továbbá jó esély van arra is, hogy Gal Gadot (Wonder Woman) és Ray Fisher (Cyborg) is mellékszerepeljen benne.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB