fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek Johnny Depp a Legendás állatok széria harmadik részére is visszatér majd

Johnny Depp a Legendás állatok széria harmadik részére is visszatér majd

Habár a Harry Potter világában játszódó spinoff széria második részét csak jövő hónapban mutatják majd be, ennek ellenére Johny Depp már a harmadik részről is megosztott néhány infót:

Imádtam a forgatást. Imádtam, mert varázslatos dolgokat csinálhattam. És egy olyan karaktert alakíthattam, aki nagyon érzékeny, de ugyanakkor nagyon manipulatív is, továbbá az egyik leghatalmasabb varázsló a Földön. Ebben a világban pedig a lehetőségek száma végtelen, bármit megtehetünk benne. Szóval alig várom a következő felvonást, amit valószínűleg a következő év közepén kezdünk el forgatni.

Johnny Depp ezzel nem csak azt erősítette meg, hogy továbbra is eljátszhatja majd Grinderwald szerepét, de azt is, hogy a harmadik epizód forgatása nagyjából 6-7 hónapon belül megkezdődik. A színész további szereplése egyébként koránt sem volt ennyire biztos, ugyanis magánéleti botrányai ezt a filmet is elérték. A Warner nem is szeretett volna tovább dolgozni vele, de az író, J.K. Rowling és a producer, David Yates kiálltak a színész mellett. A stúdió ezt elfogadta, de Depp-et látványosan hanyagolják a film promóciójából, többek között ezért is nem volt ott az idei San Diego-i Comic Con-on sem. A nagysikerű Legendás állatok franchise második részére idehaza november 15-én kerül bemutatásra.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB