fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jim Carrey is csatlakozott az élőszereplős Sonic mozihoz

Jim Carrey is csatlakozott az élőszereplős Sonic mozihoz

Igazán felgyorsultak a dolgok a Paramount rég óta tervezett élőszereplős Sonic mozija körül. A  SEGA videojátékok alapján készülő adaptáció főszereplőjét pár hete jelentették be James Mardsen személyében. Mardsen női partnerét pedig Tika Sumpter (Pofázunk és védünk) fogja alakítani. Sonic mellett a SEGA más közismert karakterei is tiszteletüket tehetik majd az élőszereplős és CGI technikát ötvöző alkotásban, melynek producere Tim Miller (Deadpool), rendezője pedig Jeff Flowler (az Oscar-díjra jelölt Gopher Broke című animációs rövidfilm készítője) lesz. Mardsen és Sumpter mellett egyébként más színészek nem nyertek megerősítést eddig. Még azt sem tudni, hogy a címszereplő kék szündisznónak ki szolgáltatja majd a hangját. Ma viszont azt megtudhattuk, hogy legnagyobb ellenségét, Dr. Ivo Robotnik-ot, másnéven Doctor Eggman-t nem más, mint Jim Carrey keltheti életre.

Carrey ezzel az alkotásaal végre igazán visszatérhet, hiszen legutóbbi filmjei, a Kick-Ass 2, a Dumb és Dumber kettyó, valamint a The Bad Batch nem voltak épp sikeresek sem kritikai, sem pedig bevételi szempontokból. Hogy a színész csak a hangját adja-e a karakternek azt még nem tudni, mindenesetre, ha nem így lenne, akkor Carrey-t jól el kell majd maszkírozni, hiszen az említett szereplő egy tojásra emlékeztető testalkattal rendelkező és hatalmas bajuszt viselő figura, aki a színész teljes ellentetje. Részünkről alakuljon bárhogyan is, örülünk, hogy Carrey-t újra nagy költségvetésű produkcióban láthatjuk/hallhatjuk.

Várható bemutató: 2019. november 15.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB