fbpx
2.2 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jeremy Renner is csatlakozhat a Spawn reboot szereplőgárdájához

Jeremy Renner is csatlakozhat a Spawn reboot szereplőgárdájához

A keményebb hangulatú képregények rajongói kitörő örömmel fogadták a hírt néhány hónappal ezelőtt, miszerint a méltán népszerű Spawn karaktere újabb egész estés filmadaptációt kap. Az 1997-es nem túl fényes eredményekkel büszkélkedhető feldolgozás újrázása, az elsősorban horrorokra specializálódott Blumhouse színei alatt készül majd. További örömöt okozott a fanoknak, hogy a rendezői székbe, a Spawn képregények atyja, Todd McFarlane kapott helyet, aki biztosan féltő gonddal fog hozzányúlni saját alapanyagához. Nemrég a címszereplőt alakító színészt is bejelentették Jamie Foxx személyében, aki szerintünk remek választás. A legfrissebb hírek szerint pedig úgy néz ki, hogy további ismert színésszel bővülhet a stáb.

A The Hashtag Show értesülései szerint, ugyanis a stúdió előrehaladott tárgyalásokat folytat Jeremy Rennerrel, a film egyik főbb szerepére. Renner-t, a hírek szerint Twitch Williams nyomozó karakterének megformálására kérték fel, aki egy kiemelten fontos karakter a Spawn képregényekben. A szerződéseket még nem írták alá, de a források szerint a színész hajlik a szerep felé és csak napok/hetek lehetnek hátra, míg véglegesítésre kerülnek a dolgok. Renner számára egyébként nem lenne ismeretlen a képregény filmek világa, hiszen 2011 óta nagy sikerrel alakítja Sólyomszemet, a Marvel-moziuniverzumában. Mivel a Jamie Foxx-szal kapcsolatos pletykák is igaznak bizonyultak végül, így nagy valószínűséggel ez a feltételezés sem alaptalan.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB