fbpx
5.8 C
Budapest
csütörtök, február 25, 2021
Kezdőlap Film Hírek Jared Leto lesz a Morbius film főszereplője

Jared Leto lesz a Morbius film főszereplője

 

Nagy előrelépések történtek a Sony, Morbius filmjével kapcsolatban. Ugyanis a stúdió nem csak annak főszereplőjét, de rendezőjét is megtalálta a mai napon. A Sony, az idén októberben bemutatásra kerülő Venommal elkezdi letenni Pókember-mentes, Pókember univerzumának alapjait. És, ha a Venom jól teljesít a kasszáknál, akkor olyan Pókemberhez köthető hősök és antihősök is saját filmet kapnak/kaphatnak, mint Fekete Macska, Silver Sable, Kraven a vadász, vagy épp Morbius az élő vámpír. Utóbbi már csak az átlag szuperhős filmektől merőben eltérő története miatt is több, mint ígéretesnek tűnik. A film egy tudós történetét mutatja majd be, aki ritka vérbetegségére keresi a gyógymódot. A kutatás közben azonban egy végzetes baleset történik és a férfi élő vámpírrá változik. Ennek következtében olthatatlan vágyat érez a vér iránt, de elhatározza, hogy csak olyan emberek vérét ontja, akik nem méltók az életre.

A ma bejelentett hírek alapján pedig a Morbius még sokkal izgalmasabbnak tűnik, mint azt eddig gondoltuk volna. Jelen állás szerint, ugyanis a címszerepet nem más, mint az Oscar-díjas Jared Leto alakíthatja, aki nem mellesleg a konkurens DC képregényei alapján készült Suicide Squad – Önyilkos osztag Jokerét alakította 2 évvel ezelőtt. Sőt, ha minden igaz a DC/Warner egy önálló Joker mozit is szánt Leto számára a közeljövőben. Hogy a spinoffal ezek után mi lesz az még kérdéses, ahogy az is, hogy a Suicide Squad folytatására visszatér-e egyáltalán a sztár. A főszereplő kiléte mellett ma az is kiderült, hogy a film rendezője Daniel Espinosa lesz, aki legutóbb az Élet című sci-fi-horrort prezentálta a stúdió égisze alatt. Mivel a forgatókönyv már kész és rendezője, valamint főszereplője is akadt a produkciónak, így, ha minden jól megy, akkor még idén megkezdődhet a forgatás, ami egy 2019-es bemutató dátumot vetítene előre.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB