fbpx
12.1 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jared Leto főszereplésével is készülhet egy önálló Joker mozi

Jared Leto főszereplésével is készülhet egy önálló Joker mozi

Ma robbant a hír, miszerint a Warner nem csak a Martin Scorsese produceri felügyelete alatt készülő Joker eredet filmet szeretné a mozikba küldeni, hanem egy, a Suicide Squad spinoff-jának szánt, Jared Leto főszereplésével tervezett alkotást is. Előbbi, az eddigi hírek szerint a Bűn bohóc hercegének korai éveit mutatná be, de jelen pillanatban úgy néz ki, hogy ez nem képezné szerves részét a DC-moziuniverzumának, ezzel ellentétben utóbbi szorosan kapcsolódna ahhoz. A Warner valószínűleg így szeretné jóvátenni, hogy két évvel ezelőtt látványosan mellőzték Joker-t a Suicide Squad című filmből, melynek kezdetben ő lett volna a főgonosza.

Az eddig cím nélküli Joker filmnek egyébként még se rendező, sem pedig forgatókönyve sincs. Ebből adódóan nehéz lenne megmondani, hogy leghamarabb mikor lehet a projektből valami, de véleményünk szerint – és a Warner tempóját ismerve – 2021 előtt semmiképp. Hiszen a stúdió fél tucat DC-hez köthető alkotáson dolgozik jelen pillanatban. Az Aquamen már majdnem kész, a Shazam!-ot forgatják, a Wonder Woman 2-nek, a Birds of Prey-nek, valamint a Suicide Squad folytatásának pedig várhatóan hamarosan neki állnak. És akkor a Gotham City Sirens és a nagy valószínűséggel Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker eredet filmről még szót sem ejtettünk. Én személy szerint szerettem Jared Leto Jokerét, a Suicide Squad című filmben, de egy működő, önálló alkotást nehezen tudnék elképzelni vele, úgyhogy remélem a stúdió jól átgondolta ezt az ötletet és valóban csak akkor viszik vászonra, ha tényleg lesz értelme is.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB