fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Jamie Foxx játszhatja a címszereplőt az új Spawn filmben?

Jamie Foxx játszhatja a címszereplőt az új Spawn filmben?

A Spawn névre hallgató démoni képregényhős 1997-ben debütált először a nagyvásznon. A Spawn – Az ivadék című film vizuális oldalról nézve a 90-es évek egyik kiemelkedő alkotása volt, igaz ma már inkább megmosolyogtatónak mondanám, mint látványosnak. Ám, a külcsíny ellenére a kritikusok ízeire szedték a produkciót és az eredeti képregények rajongói is heves nem tetszésüket fejezték ki iránta. A karakter megalkotója, Todd McFarlane pedig egyenesen elzárkozott az alkotástól és azóta megszállottan lobbizik azért, hogy Spawn egy méltó filmet kapjon. Erre pedig már talán nem is kell olyan sokat várnunk. A Blumhouse ugyanis tavaly végre felkarolta McFarlane filmtervét, amit a tervek szerint ebben a hónapban el is kezdenek majd forgatni.

A főszereplő kilétét azonban még mindig rejtély  fedi, de jó eséllyel Jamie Foxx lehet majd az, aki magára öltheti Spawn legendás köpenyét. Legalábbis az író-rendező Todd McFarlane felajánlotta Foxx-nak a szerepet. Hogy a színész elfogadta-e arról még nem érkezett hír, de korábban már érdeklődését fejezte ki a produkció iránt, így könnyen lehet, hogy hamarosan megerősítést nyer a hír, miszerint Jamie Foxx lesz az új Spawn. McFarlane pár hónapja már elárulta, hogy a címszereplő ebben a filmben egy szót sem fog szólni, továbbá a játékidő nagy részében az őt alakító színész egy kiló sminkben és mo-cap hacukában lesz. Ebből kiindulva nem teljesen értjük mi szükség van ehhez egy Oscar-díjas színészre, de, ha Foxx rábolint a felkérésre, biztosan helyt fog állni ebben a szerepben is.

Várható bemutató: 2019

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB