fbpx
-2.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek James Mangold rendezésében érkezik a Boba Fett spinoff

James Mangold rendezésében érkezik a Boba Fett spinoff

A Disney nem tud, vagyis inkább nem akar lassítani! Még csak tegnap debütált legújabb alkotásuk a Solo: Egy Star Wars-történet képében, máris a következő projektjükön dolgoznak. Igaz az önálló Boba Fett filmet már körülbelül 3 éve bejelentették, de érdemi előrelépés csak most történt ez ügyben. Ugyanis nem csak az nyert megerősítést, hogy valóban elkészül az alkotás, hanem az is, hogy ki fogja azt rendezni. Kezdetben úgy volt, hogy Josh Trank (Az erő krónikája, Fantasztikus négyes) ülhet majd a rendezői székbe, de a Fantasztikus négyes ordas nagy buktája után ez igencsak kétségessé vált. Ezért aztán nem meglepő, hogy végül nem ő, hanem a Logan – Farkas direktora vezényelheti le Boba Fett spinoff filmjét.

Mangold elsőre jó választásnak tűnik, hiszen tapaszalt rendező, aki több műfajban is bizonyította már tehetségét az elmúlt évek során. Többek között készített westernt (Börtönvonat Yumába), thriller (Azonosság), életrajzi filmet (A nyughatatlan) és képregény filmeket (Farkas, Logan) is. Így legyen akármilyen tónosú is a Boba Fett, az amerikai direktor biztosan hely fog állni majd. A történetről egyébként nem sok mindent árultak el, ezért azt sem tudni még, hogy időben mikor fog játszódni a történet. Ennek tükrében könnyen lehet, hogy a spinoff Boba korai éveit fogja bemutatni a Klónok támadásában történt eseményeket követően, de az is benne van a pakliban, hogy a Jedi visszatér című epizódtól fogva (ugyanis túlélte a Sarlacc vermébe esést!) követhetjük majd nyomon a galaxis legjobb fejvadászának ténykedéseit, igaz erre én kevesebb esélyt látok.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB