fbpx
11.3 C
Budapest
csütörtök, január 21, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek James Gunn szerint a Galaxis őrzői Vol. 3.-ban találkozhatunk utoljára a klasszikus...

James Gunn szerint a Galaxis őrzői Vol. 3.-ban találkozhatunk utoljára a klasszikus csapatfelállással

A Galaxis őrzői harmadik része már most rengeteg kérdést vet fel a rajongók részéről. A legégetőbb természetesen az, hogy hogyan fogják tető alá hozni a filmet, ha az eredeti felállás 90%-a hamuvá lett a Bosszúállók: Végtelen háború befejezésekor. Ugyanis csak Mordály és Nebula élte túl az őrült titán, Thanos csettintését. Erre a napokban a filmet készítő Joe és Anthony Russo azt a választ adta, hogy koránt sem biztos, hogy hőseink visszatérnek az élők sorába és, hogy az Őrzők 3 egyáltalán nem biztos, hogy a Bosszúállók harmadik és negyedik része után játszódik majd közvetlenül. Hiszen az is benne van a pakliban, hogy a második Galaxis őrzői és a Végtelen háború között eltelt két évre fog koncentrálni a Vol. 3. A mai nap pedig James Gunn tovább borzolta a kedélyeket azzal, amikor az alábbi tweet-et közzétette hivatalos oldalán:

Úgy gondolom, hogy a Vol 3-mal lezárul az eddig megismert Őrzők, három filmen átívelő története.

Persze ez nagyon ködösen hangzik és könnyen lehet, hogy nem az Őrzők halálára célzott a rendező, hanem egész egyszerűen arra, hogy a csapat tagja elválnak és külön utakon folytatják tovább az életüket. Némelyikőjükkel így akár a következő fázis alkotásaiban is összefuthatunk. Másfelől felvetődik a kérdés, hogy ez akár azt is jelentheti, hogy a Galaxis őrzői Vol. 2. végén felvezetett, Sylvester Stallone vezetésével (újra)alakult Őrzők csapata is külön filmet kaphat ezek után?

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB