fbpx
11 C
Budapest
szombat, február 27, 2021
Kezdőlap Film Hírek James Gunn nem csak írhatja, de rendezheti is a Suicide Squad folytatását

James Gunn nem csak írhatja, de rendezheti is a Suicide Squad folytatását

A Disney/Marvel párosa még júlisban tette ki a Galaxis őrzői-filmek rendezőjét, James Gunn-t, miután egyik “jóakarója”, több éves tweet-eket tett közzé, amiben a direktor olyan témákkal viccelődött, mint az AIDS, a pedofília, vagy a szeptember 11.-i terrortámadások. Gunn kirúgását követően azonban mindenki meglepetésére, a Hollywood-i stúdiók elkezdtek versenyezni a kegyeiért. Elöszőr a Sony stúdió csapott le rá, akiknek a 2019-ben bemutatásra kerülő BrightBurn című horror filmet fogja megrendezni. De nem csak a Sony, hanem a Warner is megkörnyékezte Gunn-t, akit a legfrisebb hírek szerint már le is szerződtettek az egyik DC adaptációjuk élére, ami nem más lesz, mint a 2016-os nagysikerű Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatása.

A hírt legelőször a Polygon hozta le, ami után a Warner stúdió szinte azonnal meg is erősítette, hogy Gunn nem csak szóbeszéd szintjén van jelen a produkció kapcsán, hanem konkrétan már le is szerződtették őt íróként, de minden esély meg van arra, hogy rendezhesse is. A TheWrap pedig azt is tudni véli, hogy az új Suicide Squad nem hagyományos folytatás lesz majd. Hogy ez pontosan mit is jelent, arról azonban nincs pontosabb információ. Gunn egyébként a lehető legjobb választás, hiszen a Galaxis őrzői filmekkel már bizonyította, hogy mennyire ért a csapatdinamikához, ami nem volt épp az első Suicide Squad erőssége. Így, az egyelőre cím nélküli és elég rejtélyes folytatás már most a legjobban várt DC adaptációvá avanzsálódott nálunk.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB