fbpx
1.5 C
Budapest
hétfő, január 25, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Íme az első képek a Sebezhetetlen és a Széttörve közös folytatásából

Íme az első képek a Sebezhetetlen és a Széttörve közös folytatásából

Végre megérkeztek az első hivatalos fotók a Glass című filmből. Az alkotás különlegességét az adja majd, hogy egyszerre lesz folytatása a 2000-es A sebezhetetlen és a 2016-os meglepetés sikernek számító Széttörve című filmeknek. Az első képeken pedig végre egyszerre láthatjuk a két film főszereplőit: Bruce Willis-t, Samuel L. Jackson-t és James McAvoy-t. Ezen felül a Széttörve egyetlen túlélőjét alakító Anya-Taylor Joy is visszatér majd. A stábhoz újoncként csatlakozó Sarah Paulson karakterét is szemügyre vehetjük, aki szerepe szerint a három férfi terapeutáját kelti életre a vásznon.

View post on imgur.com

James McAvoy az Entertainment Weekly interjújában megerősítette, amit már eddig is sejtettünk, miszerint az új film elsősorban Kevin eddig ismeretlen személyiségeivel fog foglalkozni, de emellett az Széttörvéből ismert alakokat is viszont láthatjuk majd. További érdekesség, hogy a képek tanúbizonysága szerint Casey (Anya-Taylor Joy) meglepően higgadtan viselkedik Kevin (James McAvoy) közelében, annak ellenére, hogy a férfi legutóbb még fel akarta őt falni. Valamint érdekes azt is megemlíteni, hogy a három főszereplő közös képén minden karakter olyan színű “egyenruhát” visel, mint amilyenben a korábbi részekben is láthattuk őket. David Dunn (Bruce Willis) így zöldet, Elijah Price (Samuel L. Jackson) lilát, Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) pedig sárgát. Jövőre is sok igéretes alkotás kerül bemutatásra, melyek közül az egyik legígéretesebbnek M. Night Shyamalan két filmjének közös folytatása tűnik. A hírek szerint az első előzetes sincs már messze, hiszen az vélhetően a jövő héten megredelésre kerülő Comic-Conon debütálhat majd.

Várható bemutató: 2019. január 18.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB