fbpx
6.5 C
Budapest
vasárnap, január 24, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ilyen hosszúak lesznek a Felhőharcoló és a Hotel Transylvania 3.: Szörnyen rémes...

Ilyen hosszúak lesznek a Felhőharcoló és a Hotel Transylvania 3.: Szörnyen rémes vakáció című filmek

Július 12-én, azaz alig több, mint egy hét múlva két, sikervárományos alkotás is bemutatásra kerül a hazai mozikban. A Hotel Transylvania 3.: Szörnyen rémes vakáció a kis gyerkőcös családok, míg a Dwayne Johnson főszereplésével készült Felhőkarcoló a felnőtt közönség pénztárcáját veszi majd célba.

A Hotel Transylvania franchise 6 évvel ezelőtt indult hódító útjára. A Genndy Tartakovsky által megálmodott és rendezett első rész 85 millió dollárból készült és világszinten 360 milliót jövedelmezett. A három évvel később érkező folytatás pedig még ennél is sikeresebbnek bizonyult, miután 80 millió dolláros büdzsé mellett 473 millió dolláros bevételre tette szert. Vélhetően a trilógia záróepizódja is hasonló utat fog majd befutni a kasszáknál. Az IMDb-nek hála pedig már az is kiderült, hogy a Hotel Transylvania 3 a széria leghosszabb epizódja lesz 97 perces játékidejével. A korábbi részek ugyanis “csak” 91 és 89 perc hosszúak voltak.

Ezzel egy időben pedig azt is megtudhattuk, hogy Dwayne Johnson legújabb, szuper izgalmasnak ígérkező akció filmje, a Felhőkarcoló milyen hosszal rendelkezik majd. A pankrátorból lett Hollywood-i sztár filmográfiájában nagy részt kétórás, vagy azt megközelítő hosszal rendelkező alkotások szerepelnek. És megközelítőleg 40 filmje közül, csak mindössze 10 olyan van amely nem éri el a 100 perces játékidőt. A hamarosan bemutatásra kerülő Felhőkarcoló, azonban nem ezek közé a filmek közé tartozik majd, ugyanis az 102 perces hosszal kerül a mozikba, olyan korábbi Johnson alkotásokat megelőzve, mint a 94 perces Utazás rejtélyes szigetre, a 98 perces Herkules, vagy a 101 perces Fogtündér.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB