fbpx
-2.7 C
Budapest
péntek, január 15, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ilyen hosszúak lesznek a Barátom, Róbert Gida és a Meg - Az...

Ilyen hosszúak lesznek a Barátom, Róbert Gida és a Meg – Az őscápa című filmek

Barátom, Róbert Gida

Az augusztust rögtön a Disney egy újabb, nagyon várt (és ezt most mindenféle irónia nélkül írom) élőszerplős filmjével nyitjuk majd. A Barátom, Róbert Gida, a klasszikus Micimackó rajzfilmeken és regényeken alapul majd, azzal a csavarral, hogy ezúttal nem a felnőtt Róbert Gidát (Ewan McGregor) láthatjuk a főszerepben és az olyan jól ismert szereplőket, mint Micimackó, Malacka vagy Tigris plüssre emlékeztető CGI teremtményekként lesznek jelen, akik a depresszióban szenvedő régi bajtársukat látogatják meg a mi világunkba, hogy azt jobb kedvre derítsék. Idén év elején már bemutatásra került egy hasonló című (Viszlát, Christopher Robin) alakotás, amely magát a legendás könyv születésének körülményeit dolgozta fel, 107 percben. A Disney alkotása, ennél, ha nem is sokkal de rövidebb játékidővel, egész pontosan 104 perc hosszú lesz majd.

Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.

Meg – Az őscápa

A Jason Statham főszereplésével készült blockbuster az idei év egyik legnagyobb kérdőjele. Hiszen az épp úgy lehet egy nagyon kellemes és szórakoztató meglepetés, mint egy a leggagyibb B filmeket megidéző alkotás is. Reményeink szerint az előbbi fog megvalósulni végül, már csak azért is, mert a ősi megalodon után folytatott hajsza 113 percen keresztül fog tartani a vásznon. Ezzel pedig Jason Statham filmográfiájának középmezőnyében helyezkedik el az olyan rövidebb alkotásai, mint a Crank – Fepörögve (88 perc), a Blöff (103 perc) a Feláldozhatók (103 perc) és az olyan hosszabb játékidővel rendelkező filmjei között, mint a Kém (119 perc) és a Halálosabb iramban széria legutóbbi két része (137 és 136 perc).

Hazai bemutató: 2018. augusztus 9.Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB