fbpx
0.1 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ilyen hosszú lesz a Ocean's 8: Az évszázad átverése című film

Ilyen hosszú lesz a Ocean’s 8: Az évszázad átverése című film

Amerikában már a jövő héten debütál az Ocean’s franchise legújabb rész, az Ocean’s 8, ami ezúttal nem Danny Ocean-ról, hanem annak nem kevésbé zűrös kishúgáról és csapatáról fog szólni. A történet szerint a frissen szabadult Debbie Ocean újra maga köré gyűjti egykori bűntársait, hogy kirabolja és tönkretegye jómódú, de hűtlen exét. A bemutató közeledtével pedig nemrég az is nyilvánosságra került, hogy a női rablóbanda első mozis bevetése milyen hosszú lesz majd.

Az eddigi részek egyébként két órás játékidő körül mozogtak, ettől pedig a széria legújabb epizódja sem marad el sokkal, de lássuk a pontos számokat! A 2001-ben nagy sikerrel bemutatott Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című film 116 perces volt. A három évvel később érkező Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét játékideje ezzel szemben már két óra fölé emelkedett – egészen pontosan 125 percre – amivel a franchise leghosszabb része díját is kiérdemelte. A trilógia záróepizódja, a Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik aztán némi visszalépést mutatott 122 perces hosszával. A hamarosan bemutatásra kerülő Ocean’s 8 – Az évszázad átverése azonban minden eddigi epizódnál rövidebb lesz majd 110 perces játékidejével. Reméljük a rövidebb játékidő nem egyenlő a minőségi romlással és a női Ocean’s film legalább olyan szórakoztatóra sikerült, mint a korábbi részek.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB