fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ilyen hosszú lesz a Jurassic World: Bukott birodalom című film

Ilyen hosszú lesz a Jurassic World: Bukott birodalom című film

Nálunk az amerikai premiert megelőzően már két héttel hamarabb (egész pontosan június 7-én) a mozikba kerül a Jurassic Park franchise legújabb epizódja, a Jurassic World: Bukott birodalom. Ehhez igazítva pedig netvilágot láttak az első információk arról, hogy milyen hosszú is lehet a sorozat ötödik része. Az IMDb által ugyan még nem nyert megerősítést a film hossza, de például a mozipremierek.hu oldalára már kikerült ez az információ, ami már csak azért sem tűnik légből kapottnak, mert a hivatalos poszteren egy 12-es karika díszeleg, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a korhatárbizottság emberei már láthatták a filmet, így a hosszról is kell lennie adatoknak.

Na, de térjünk is a lényegre! Az oldal szerint a Jurassic World: Bukott birodalom nem kevesebb, mint 129 perces lesz. Ezzel pedig holtversenyben kiérdemelte a leghosszabb Jurassic Park-film címét. Az 1993-as, első Jurassic Park 127 perces, a négy évvel későbbi Az elveszett világ pedig, a Bukott birodalom-hoz hasonlóan 129 perc hosszú volt. A rajongók által leginkább gyűlölt harmadik rész ezek után 92 perces hosszával nem csak minőségben, de játékidőben is visszalépés volt az előző epizódokhoz képest. A 2015-ben bemutatott, 124 perces Jurassic World ezzel szemben a hossza mellett, hangulatban is hozta azt, amit egy Jurassic Park filmtől elvártak a rajongók.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB