fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ilyen hosszú lesz a Hihetetlen család 2 című film

Ilyen hosszú lesz a Hihetetlen család 2 című film

A Hihetetlen család folytatása kétségkívül az idei év legnagyobb animációs dobásának ígérkezik. A 2018-as esztendő egyébként sem tobzódik a kihagyhatatlannak tűnő animációs alkotásokban, de a Hihetetlen család második részét nem csak emiatt övezi nagy várakozás, hanem azért is, mert az eredeti film masszív rajongó táborral bír még a bemutató után 14 évvel is. A befejezése pedig egyébként is üvöltött egy újabb felvonásért. Nem mellesleg a film a mai napig a Pixar egyik legjövedelmezőbb és legelismertebb alkotásának számít. A Hihetetlen család 2. június 15-i (nálunk július 19-i) premierjéhez közeledve ma az is kiderült az IMDb jóvoltából, hogy milyen hosszú lesz a Parr család második bevetése.

Ha átlagosítani szeretnénk akkor elmondhatjuk, hogy a Pixar évről évre hosszabb és hosszabb alkotásokat készített. Eddigi legrövidebb filmjük az 1995-ben bemutatott Toy Story első része, a maga 81 perces játékidejével. A 2000-es évek után azonban már több művük (L’ecsó – 111 perc, A hihetetlen család – 115 perc, Verdák – 117 perc) is alulról súrolta a két órás hosszt. Ebbe a sorba pedig tökéletesen illeszkedik a Hihetetlen család 2. is, amely 118 percével átvette a leghosszabb Pixar film díját a Verdák első részértől, amely több, mint 10 évig birtokolta ezt a címet. Reméljük a rekord hosszúságú játékidő nem megy majd a minőség rovására és egy legalább olyan szórakoztató filmet kapunk, mint amilyen az előző rész is volt.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB