fbpx
-0.7 C
Budapest
csütörtök, január 28, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ilyen hosszú lesz a Deadpool 2.

Ilyen hosszú lesz a Deadpool 2.

A mai nap Magyarországon is megkezdődött a jegyelővétel, az év legviccesebbnek ígérkező szuperhős mozijára, a Deadpool 2-re. Melynek peremire előtti vetítései a megszokott szerda estével ellentétben már május 15-én, kedden kezdetét veszik. Ezzel egyidőben pedig úgy néz ki, hogy a folytatás hossza is kiszivárgott. A Deadpool első része két évvel ezelőtt 108 perces volt, ami akkor tökéletes hossznak bizonyult. Ennyi idő alatt ugyanis kellőképpen bemutatásra került a karakter és egy percre sem vált unalmassá a történet, sőt mondhatni elejétől a végéig maximum fordulatszámon pörögtek az események. Nos, úgy tűnik ez a készítőknek is feltűnt és a Deadpool 2-t sem akarták a végtelenségig nyújtani. A mozihálózatok oldalán nyilvánosságra hozott 111 perces játékidő legalábbis erre enged következtetni.

Kicsit aggódtunk, hogy a Deadpool 2. is bele esik majd abba a hibába, hogy az első résszel ellentétben a folytatást több, mint 2-2 és fél órásra húzzák, de most megnyugodtunk. Így valószínűleg a második rész is egy teljesen elszállt és pörgős akció-vígjáték lesz. Ezzel a hosszal egyébként a rendező, David Leitch eddig nem túl hosszú filmográfiájának középmezőnyében sikerült helyet szereznie magának. Leitch első rendezése, a John Wick 101 perces, míg második nagyjátékfilmje, a hazánkban is forgatott Atomszőke 115 perces volt.

A Sugár Mozi weboldalán pedig már MA megvehetitek jegyeiteket az első vetítések egyikére!


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB