fbpx
5.8 C
Budapest
csütörtök, február 25, 2021
Kezdőlap Film Hírek Ilyen hosszú lesz az Apáca című film

Ilyen hosszú lesz az Apáca című film

2013-ban került bemutatásra a Démonok között széria első része, amely olyan sikeresnek bizonyult, hogy azóta milliárdos franchise-szá nőtte ki magát. Az első felvonást egy évvel később már egy spinoff film követte az Annabelle képében, amely kritikai szempontból teljes katasztrófa lett, de ennek ellenére pénzügyileg hatalmas siker kerekedett belőle. Az igazi folytatásra 2016-ig kellett várnunk, amikor is bemutatták az első epizódhoz hasonlóan, James Wan által rendezett Démonok között 2-t. Tavaly aztán beülhettünk az Annabelle folytatására is, ami szerencsére minőségi javulást mutatott annak első részéhez mérten. 300 milliós bevételének köszönhetően pedig a franchise átlépte az egymilliárd dolláros összbevételt is. Nem is lehetett hát kérdés, hogy további folytatásokat és spinoff filmeket kapunk majd.


Ennek megfelelően szeptember 6-án idehaza és a világ többi pontján is bemutatásra kerül a franchise legújabb felvonása, az Apáca című film személyében. A napokban írtuk meg, hogy az alkotás elkészültét nagyban segítette az eredeti Démonok között-filmek rendezője, James Wan. Ma pedig az is került, hogy az Apáca, 96 perces játékidejével a széria legrövidebb alkotása lesz majd. Viszonyítás képpen a sorozat eddigi legrövidebb filmje az Annabelle volt 99 perces játékidejével. Őt követte 109 perccel, az Annabelle 2.: A teremtés. A 2013-as első filmnek 112 perces hosszával már majdnem sikerült elérnie a két órás játékidőt, amire a 3 évvel későbbi Démonok között 2, majdnem fél órát licitált rá és így 134 perces hosszal kerülhetett bemutatásra végül.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB