fbpx
-6.2 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Ilyen hosszú lesz a Hangya és a Darázs című film

Ilyen hosszú lesz a Hangya és a Darázs című film

Már csak alig több, mint egy hónap választ el minket a Marvel idei harmadik, összességében pedig kereken huszadik alkotásától, a Hangya és a Darázs-tól. A filmet nagy várakozás övezi meg hiszen végre kiderül belőle, hogy merre volt a két címszereplő a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei előtt és alatt, továbbá, mert a három évvel ezelőtt bemutatott előző rész meglepően szórakoztatóra sikeredett és Hangya karaktere is nagy népszerűségre tett szert azóta. A folytatás teljes történetét szokás szerint homály fedi, de azt már tudjuk, hogy hőseinknek egy rejtélyes, Ghost névre hallgató gonosszal kell összecsapniuk, valamint, hogy a kvantum világban is látogatást tesznek majd. Ma pedig az is kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Marvel ide utolsó nagy dobása.

2015-ben a Hangya, 117 perces játékidejével a Marvel-moziuniverzum negyedik legrövidebb alkotásának számított, jelen pillanatban pedig az ötödik helyen áll a A hihetetlen Hulk (112 perc), a Thor: Sötét világ (112 perc), a Thor (115 perc) és a Doctor Strange (115 perc) című filmek előtt. A hamarosan bemutatkozó alkotás pedig, ha nem is sokat, de rálicitált elődjére, ugyanis a Hangya és a Darázs a legfrissebb hírek szerint 118 perces játékidővel kerül a mozikba. Ezzel megcsípve az MCU hatodik legrövidebb alkotásának címét. További érdekesség, hogy innentől felfelé, minden egyes, az univerzumhoz tartozó alkotás legalább kétórás játékidővel rendelkezik. A leghosszabb epizód, mintegy fél órát ráverve a Hangya folytatására, továbbra is az áprilisban bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború, 149 perces játékidejével.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB