fbpx
15.1 C
Budapest
péntek, február 26, 2021
Kezdőlap Film Hírek Ilyen hosszú lesz a Bohém rapszódia című film

Ilyen hosszú lesz a Bohém rapszódia című film

Már csak picivel több, mint 2 hét választ el minket a Queen együttes legendás frontemberének – Freddie Mercury – felemelkedését bemutató film premierjétől. A Bryan Singer, majd a kirugását követően Dexter Fletcher által befejezett életrajzi filmről nem rég megérkeztek az első vélemények amelyek, ha magát a filmet nem is magasztalták az egekbe, de a főszereplőt alakító Remi Malek játékát igen, akinek többen már most Oscar-díjat szavaztak meg. A mai napon pedig végre az is kiderült, hogy a november 1-én moziba kerülő, Bohém rapszódia hány perces lesz majd.

Annak ellenére, hogy Singert forgatás közben rúgták ki, már leforgatott annyi anyagot, hogy hivatolsan ő legyen a film egyetlen direktora, hiába segített be Fletcher is. Singer egyébként szeret hosszú játékidővel rendelkező filmeket készíteni. Eddigi leghosszabb alkotásai a Superman visszatér (154 perc), az X-Men: Apokalipszis (144 perc) és az X-Men 2 (134 perc) voltak. De a rövidebb filmjei (Közönséges bűnözők, X-Men, Az óriásölő) sem mentek 100 perces játékidő alá. Éppen ezért nem meglepő, hogy a Bohém rapszódia 134 perces hosszal kerül bemutatásra. Ezzel pedig Singer munkásságának harmadik leghosszabb mozija lesz, az X-Men második részével holtversenyben. Véleményünk szerint ez a játékidő egyébként pont megfelelő egy életrajzi filmhez.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB