fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Így változott Quicksilver az X-Men: Apokalipszis és a Sötét Főnix között eltelt...

Így változott Quicksilver az X-Men: Apokalipszis és a Sötét Főnix között eltelt időben

Az Evan Peters által alakított Quicksilver kétség kívül az új X-Men széria legközkedveltebb karaktere, aki mind az X-Men: Az eljövendő múlt napjai-ban, mind pedig az X-Men: Apokalipszis-ben ellopta a show-t a többiek elől, rövid, de annál látványosabb jeleneteivel. Ennek tükrében nem meglepő, hogy az idén év végéről, jövő év elejére csúsztatott X-Men: Sötét Főnix című filmben már nagyobb szerepet szántak a karakternek. A vicces és laza karakter azonban nagy jellembeli fejlődéseken esett át a két film között legalábbis a színész által adott interjúból ez derült ki:

Quicksilver kétségtelenül idősebb és érettebb lett, ezáltal pedig alázatosabb is. Már nem csak egy magának való tinédzser, hanem a X-Men tagja. Ennek megfelelően pedig próbál jó emberként élni és jóra használni a képességeit.

Hogy megtudjuk mennyire sikerült megkomolyodnia Quicksilver-nek, arra még több, mint fél évet kell várnunk, de őszintén reméljük, hogy nem vették véresen komolyra a figurát, mert a szupergyors mutáns azon kevés X-Men-ek közé tartozik, akiknek jól áll a humorizálás.

Várható bemutató: 2019. február 14.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB