fbpx
-2.1 C
Budapest
hétfő, január 18, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Így kaphatsz ajándékba Bosszúállók mozijegyet

Így kaphatsz ajándékba Bosszúállók mozijegyet

A MoziShop.hu legújabb játékával akár Bosszúállók: Végtelen háború páros mozijegyet is nyerhetsz, de akik 10.000 Ft felett vásárolnak a webshopban, azok a vásárlók garantáltan kapnak egy mozijegyet.

Nézzük a részleteket:

Azok között, akik összeghatártól függetlenül vásárolnak a MoziShop.hu webáruházban legkésőbb 2018. április 24-ig, részt vesznek a MoziShop.hu nyereményjátékán. A játék során 3 db páros mozijegyet sorsolnak ki, amit akár a Bosszúállók: Végtelen háború premierjén is felhasználhatnak a nyertesek. Ráadásként a szerecsés döntheti el, hogy melyik magyarországi moziban szeretné felhasználni a páros mozijegyeket.

Garantáltan szeretnél egy mozijegyet a MoziShop.hu rendelésed mellé? Akkor nincs más dolgod, mint minimum 10.000 Ft értékben vásárolni a webáruházban, és máris Tiéd a KULTIK mozihálózat kijelölt filmszínházaiban felhasználható belépő.

A MoziShop.hu kínálatában már most megtalálható a Bosszúállók: Végtelen háború 300 és 500 db, a Bosszúállók 1000 db-os puzzle, Avengers: Infinity War ágynemű és a legújabb Marvel-filmhez megjelent Hasbro akciófigurák, pólók, valamint ajándéktárgyak. A Bosszúállók: Végtelen háború mozis poharakat és topperek, a dombornyomott popcorn vödrök és a Vasember popcorn tartó előrendelése 2018. április 19-én indul.

Ezzel azonban még mindig nincs vége! Az Ooops! jóvoltából most minden vásárló Star Wars vagy Frozen ajándékot kap! A MoziShop.hu webáruházban leadott rendeléseket Budapesten 4 találkozási ponton szállítási díj nélkül is át lehet venni.

A 3 db páros belépő sorsolását a MoziShop.hu Facebook oldalán követheted nyomon 2018. április 25-én délután 5 órától. A sorsoláson a MoziShop.hu webáruházban 2018. április 5. és 2018. április 24. 23:59-ig leadott, utánvétel esetén 2018. április 24-ig átvett rendelések vesznek részt.

A 10.000 Ft feletti vásárlóknak járó KULTIK mozibelépőket a KULTIK Csepel, az Elit Sopron, az Apolló Salgótarján, az Őze Lajos Szentes, az Uránia Pécs, az Ajka és a Mozaik Hódmezővásárhely mozikban lehet felhasználni legkésőbb 2018. június 1-ig.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB