12 C
Budapest
csütörtök, október 29, 2020
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Így kaphatsz ajándékba Bosszúállók mozijegyet

Így kaphatsz ajándékba Bosszúállók mozijegyet

A MoziShop.hu legújabb játékával akár Bosszúállók: Végtelen háború páros mozijegyet is nyerhetsz, de akik 10.000 Ft felett vásárolnak a webshopban, azok a vásárlók garantáltan kapnak egy mozijegyet.

Nézzük a részleteket:

Azok között, akik összeghatártól függetlenül vásárolnak a MoziShop.hu webáruházban legkésőbb 2018. április 24-ig, részt vesznek a MoziShop.hu nyereményjátékán. A játék során 3 db páros mozijegyet sorsolnak ki, amit akár a Bosszúállók: Végtelen háború premierjén is felhasználhatnak a nyertesek. Ráadásként a szerecsés döntheti el, hogy melyik magyarországi moziban szeretné felhasználni a páros mozijegyeket.

Garantáltan szeretnél egy mozijegyet a MoziShop.hu rendelésed mellé? Akkor nincs más dolgod, mint minimum 10.000 Ft értékben vásárolni a webáruházban, és máris Tiéd a KULTIK mozihálózat kijelölt filmszínházaiban felhasználható belépő.

A MoziShop.hu kínálatában már most megtalálható a Bosszúállók: Végtelen háború 300 és 500 db, a Bosszúállók 1000 db-os puzzle, Avengers: Infinity War ágynemű és a legújabb Marvel-filmhez megjelent Hasbro akciófigurák, pólók, valamint ajándéktárgyak. A Bosszúállók: Végtelen háború mozis poharakat és topperek, a dombornyomott popcorn vödrök és a Vasember popcorn tartó előrendelése 2018. április 19-én indul.

Ezzel azonban még mindig nincs vége! Az Ooops! jóvoltából most minden vásárló Star Wars vagy Frozen ajándékot kap! A MoziShop.hu webáruházban leadott rendeléseket Budapesten 4 találkozási ponton szállítási díj nélkül is át lehet venni.

A 3 db páros belépő sorsolását a MoziShop.hu Facebook oldalán követheted nyomon 2018. április 25-én délután 5 órától. A sorsoláson a MoziShop.hu webáruházban 2018. április 5. és 2018. április 24. 23:59-ig leadott, utánvétel esetén 2018. április 24-ig átvett rendelések vesznek részt.

A 10.000 Ft feletti vásárlóknak járó KULTIK mozibelépőket a KULTIK Csepel, az Elit Sopron, az Apolló Salgótarján, az Őze Lajos Szentes, az Uránia Pécs, az Ajka és a Mozaik Hódmezővásárhely mozikban lehet felhasználni legkésőbb 2018. június 1-ig.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB

Vadon (Wild – 2014) [Kritika]

Ha meghalljuk azt a szót, hogy zarándoklat, a legtöbb embernek valószínűleg az El Camino fog beugrani. Természetesen ezen kívül rengeteg hasonló zarándokút létezik, melyek...

Marvel maratont tartanál? Íme a teljes idővonal, hogy biztosan a helyes sorrendben nézd a stúdió filmjeit és sorozatait!

Cikkünkből megtudhatjátok, hogyan nézzétek kronológiailag helyes sorrendben a Marvel-moziuniverzum filmjeit, sorozatait és kisfilmjeit! 1. Amerika kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) 2. Carter...

A másik út – Minisorozat (Unorthodox: Limited Series – 2020) [Kritika]

Hogyan utasítsuk vissza gyökereinket? Erre a kérdésre ad választ a Netflix sorozata, mely négy részben lebbenti fel előttünk egy Ultra-Ortodox zsidó közösségtől „szökő” fiatal...

Házimozi: A kör (The Circle – 2017) [Kritika]

A Harry Potter filmek nem csak Daniel Radcliffe számára hozták meg a sikert, hanem Emma Watsonnak is. 2011-ben került a mozik vásznaira az utolsó...