fbpx
5.5 C
Budapest
szerda, január 20, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Igazi érzelmi hullámvasút lesz a legújabb Mission: Impossible mozi!

Igazi érzelmi hullámvasút lesz a legújabb Mission: Impossible mozi!

A Mission: Impossible – Utóhatás előzeteseiből már tudhatjuk, hogy Tom Cruise még hajmeresztőbb kaszkadőrmutatványokat hajt végre, mint eddig bármikor, a film azonban ennél is többet kínál a rendező szerint:

„Ezúttal szakítunk a hagyománnyal, azaz nem nagyszabású akciójelenettel kezdünk. Szokatlan dologra vállalkoztunk: a Tom által játszott Ethan Hunt ügynök érzelmi utazásra is indul ebben a történetben. Alaposan megnéztem ugyanis az előző öt filmet, és érdekes dologra jöttem rá: igazából nem is tudjuk, kicsoda ez az Ethan Hunt.

Az egyik filmben pedzegetnek valamit a magánéletével kapcsolatban, de általában csak találgathatjuk, mi járhat hősünk fejében. Tomnak is nagyon tetszett, hogy Hunt tényleg életre kel ebben az epizódban. Vagyis nem csak egyik látványos akciójelenetből a másikba ugrunk, hanem bonyolult erkölcsi dilemmákba is rakjuk Ethant – ám, ironikus módon, ezeket a dilemmákat látványos akciójelenetek kötik össze.”

Véleményünk szerint ez érdekes újítás lehet a rendező részéről. Hiszen azt már tudjuk, hogy a Mission: Impossible filmek egytől-egyig remekelnek az akció jelenetek terén, de a főszereplő lelki vívódásait eddig csak felületesen mutatták be nekünk. Reméljük ez valóban változik az általunk nagyon várt hatodik részben…

Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.
Forrás: UIP-Duna Film

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB