fbpx
-2.8 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Idris Elba lesz a Halálos iramban spinoff rosszifúja

Idris Elba lesz a Halálos iramban spinoff rosszifúja

Az egyre sikeresebb és sikeresebb Halálos iramban franchise jövő nyáron megkapja első spinoff filmjét is a Hobbs & Shaw személyében. Az alkotás ötlete azután fordult meg a stúdió fejében, miután látták milyen jól működik a két a karaktert alakító színész – Dwayne Johnson és Jason Statham – között a kémia. A történetet az utóbbi hat Halálos iramban film forgatókönyvírója, Chris Morgan vetette papírra. A rendezői székben pedig David Leitch foglalhat majd helyet, aki eddig olyan látványos akció filmeket vezényelt le, mint a John Wick, a hazánkban forgatott Atomszőke, vagy legutóbb a Deadpool második része. Így jól megkoreografált bunyókba egész biztosan nem  lesz hiány.

És lassan a szereplőgárda is kezd szépen összeállni. A két főszereplő mellé a hét elején csatlakozott Vanessa Kirby (Mission: Impossible – Utohatás) színésznő, aki a film egy fontos női szereplőjét fogja alakítani. Hogy negatív vagy pozitív karakterről van szó arról nem érkezett hír. Az viszont már biztos, hogy a Hobbs & Shaw antagonistája Idris Elba (Prometeus, Tűzgyűrű, Thor-filmek) lesz, aki szerintünk már most tökéletes választás, hiszen a negatív karakterek sem állnak messze tőle. Elég csak a Star Trek: Mindenen túl-ra, vagy a Dzsungel könyvére gondolnunk. Elba karakteréről eddig annyit tudni, hogy egy Null névre hallgató, mindig fekete ruhában járó, titokzatos terroristát alakít majd, aki sok bosszúságot okoz a címben szereplő két karakternek.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB