fbpx
5.8 C
Budapest
csütörtök, február 25, 2021
Kezdőlap Film Hírek Hugh Jackman többször is találkozott az általa alakított politikussal, hogy felkészüljön, A...

Hugh Jackman többször is találkozott az általa alakított politikussal, hogy felkészüljön, A befutó című film főszerepére

Egy ausztrál és egy kanadai végre szembenéz az amerikai valósággal. Hugh Jackman és Jason Reitman a telluridi filmfesztiválon bemutatott közös filmje, A befutó (The Front Runner) témája a politika, a szex és a szabad sajtó. A megtörtént esetet feldolgozó film hőse az 1988-as amerikai elnökválasztás biztosnak látszó győztese, Gary Hart, aki egy szerelmi ügyét leleplező sajtócikk nyomán nem tagad semmit, hanem egyszerűen kiszáll a versenyből – és ezzel lehetővé teszi George Bush győzelmét.

Hugh Jackman a film kapcsán még azt is elárulta újságíróknak, hogy az egyetemen újságírást tanult, és külön vizsgázott újságíró etikából – és úgy látja, ma egyre nehezebb, egyre keményebb és egyre fontosabb munka az, amit a sajtóban dolgozók végeznek. És amikor a forgatás előtt találkozott az eredeti Gary Hart-tal, akkor az egykor tanultakat próbálta alkalmazni.

Rejtélyes figura, nagyon becsületes és nagyon őszinte, de nem hagyta, hogy a fejébe lássak – mesélt a színész az expolitikussal való találkozásról. De nekem mint színészek döntéseket kell hoznom… még akkor is, ha ez a film nem válaszol, hanem kérdez, és persze… nyilván nagyon összefügg a jelenükkel is.

Forrás: InterCom


Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB