fbpx
1.3 C
Budapest
kedd, január 26, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hivatalosan is Ryan Coogler rendezi a Fekete Párduc folytatását

Hivatalosan is Ryan Coogler rendezi a Fekete Párduc folytatását

A Fekete Párduc kétségkívül az idei év egyik legnagyobb meglepetése volt. A Ryan Coogler által rendezett szuperhős mozi nem csak azt a bravúrt tudhatja magáénak, hogy 1.3 milliárd dolláros bevételre tett szert, ezzel olyan filmeket megelőzve, mint a Jurassic World: Bukott birodalom, vagy a Star Wars széria nyolcadik epizódja, de a kritikusok tetszését is sikerült kivívnia, akik szerint jelen pillanatban a Fekete Párduc minden idők legjobb Marvel filmje. Ekkora siker után természetesen a stúdió hülye lett volna nem berendelni legalább egy folytatást.

A Fekete Párduc 2-ről már a bemutató után is felröppentek pletykák, melyek nagy része ma megerősítést nyert a The Hollywood Reporter cikkjének köszönhetően. Először is az, hogy T’Challa/Fekete Párduc halála ellenére mégis elkészül a folytatás. Másrészről pedig az is, hogy azt az első felvonáshoz hasonlóan Ryan Coogler fogja írni és rendezni. A lap értesülései szerint maga a forgatás 2019 év vége és 2020 év eleje környékén veheti kezdetét. Ez pedig egy 2021-es vagy 2022-es premiert vetít előre. Winston Duke, Lupita Nyong’o és Danai Gurira mellett valószínűleg a címszereplőt alakító Chadwick Boseman is visszatér majd valahogyan Thanos halálos csettintéséből.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB