fbpx
-3.7 C
Budapest
vasárnap, január 17, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hivatalos szinopszis érkezett a Kedvencek temetője remakejéhez!

Hivatalos szinopszis érkezett a Kedvencek temetője remakejéhez!

Az AZ tavalyi sikere után sorra kezdtek a stúdiók Stephen King klasszikus regényeinek és az abból készült filmváltozatok adaptálásához. Ezek közül a legérdekesebbnek a jövőre bemutatásra kerülő Kedvencek temetője újrázása tűnik, melynek főszereplője a nagyszerű karakterszínész, Jason Clarke lesz. A rendezői székben pedig a Tiszta tekintet című horror film készítői Kevin Kölsch és Dennis Widmyer fognak helyet foglalni. Habár a könyv és a film ismeretében nem tartogat nagy meglepetést, de ma megérkezett az alkotás hivatalos szinopszisa:

Stephen King nagy sikerű regényének filmváltozatában megismerhetjük Dr. Louis Creed-et (Jason Clarke), aki miután feleségével (Amy Seimetz) és két gyermekével (Jeté Laurence, Hugo Lavoie) Bostonból Mainebe költözik felfedez egy rejtélyes temetőt, ami új házuk közelében leledzik. Amikor pedig egy tragédia is bekövetkezik a férfi kénytelen furcsa szomszédjához, Jud Crandall-hoz (John Lithgow) segítségért fordulni, amivel egy veszélyes láncreakciót indít el, melynek következtében egy kiszámíthatatlan gonoszt is szabadjára enged és ez szörnyű következményekkel jár.

Az alapanyag(okból) és az eddigi castingból kiindulva a Kedvencek temetője jó eséllyel hasonlóan hátborzongató lehet majd, mint a tavaly készült AZ volt. És arra, hogy ez kiderüljön, már csak kevesebb, mint egy évet kell várnunk, ugyanis, ha minden a tervek szerint alakul akkor a Kedvencek temetője remake-je 2019. április 5-én kerül bemutatásra a tengerentúlon.

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB