fbpx
-2.9 C
Budapest
kedd, január 19, 2021
Kezdőlap Filmsomnia Hírek Hivatalos címet és premier dátumot kapott a Joker eredetfilm

Hivatalos címet és premier dátumot kapott a Joker eredetfilm

Az utóbbi évek messze legérdekesebb és legígéretesebb képregény feldolgozásának ígérkezik a Todd Phillips rendezésében, Martin Scorsese produceri felügyelete alatt készülő Joker eredetfilm. Azt már tudjuk, hogy a legendás címszereplőt Joaquin Phoenix alakítja majd, valamint, hogy a Warner, a DC filmes univerzumától teljesen különálló filmként tekint az alkotásra. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy kéregény adaptációkhoz képest meglepően visszafogott, körülbeül 50-60 milliós költségvetésből készül. A szeptembertől forgó filmrő pedig ma további érdekes információk láttak napvilágot.

Kezdjük rögtön talán a legfontosabbal! A rajongók már a filmterv bejelentése óta próbálták kitalálni, hogy mi lesz a “Cím nélküli Joker eredetfilm” néven emlegetett alkotás hivatalos elnevezése. Nos, a stúdió nem bonyolította túl a dolgokat és nemes egyszerűséggel Joker névre keresztelte el a produkciót. Rövid, tömőr és lényegre törő az egyszer biztos. Emellett pedig arra is fény derült, hogy a már most nagy érdeklődés övező Joker, 2019. október 4-én debütál majd az amerikai – és vélhetően a hazai – mozikban. Ez azt jelenti, hogy a Joker teljes elkészítése, a forgatás megkezdésétől egészen a bemutatóig nem lesz több, mint egy év, ami valóban egy visszafogottabb alkotást sejtet, ugyanis a nagy stúdió filmek elkészítése átlag másfél-két évet is igénybe vehet. A Warner-től mi csak annyit kérünk, hogy legyetek oly szívesek nem elrontani ezt a remek alapokkal rendelkező alkotást!!!

Németh Gergő
Németh Gergő
Lelkes amatőrből lett filmkritikus, aki nem csak nézi a filmeket és ír róluk, de gyűjti is azokat. Az Artsomnia oldalán eddig közel 2000 cikk fűződik a nevemhez és reméljük a jövőben ez a szám csak nőni fog. Kedvenc filmek: Harcosok Klubja, Kontroll, Drive - Gázt!, A bárányok hallgatnak, Hetedik, Space Jam, Harry Potter-sorozat... Instagram: https://www.instagram.com/tattooedmoviecollector/
Hírdetés

LEGNÉPSZERŰBB